Cookie Consent by Free Privacy Policy website

ZAKRYJTE ODROSTLÉ ŠEDINY SNADNO A RYCHLE S KRYCÍM PUDREM COLORWIN. RECENZE JSOU TU!

Ženy s.r.o.                  

TESTOVÁNÍ PUDRŮ COLORWIN NA PORTÁLU ŽENY S.R.O.

 

                 image

RECENZE TESTEREK

 

Kateřina

Rychle mi rostou vlasy a častým barvením jsem byla nešťastná, než mi kamarádka doporučila pudr jiné značky a tím jsem ulehčila mim vlasům. Nejlepší je Colorwin pudr na šediny, který je absolutní jedničkou. Lze zmínit i funkční obal, kde je zrcátko a malým aplikátorem který využijeme kdekoli a rychle zakryjete šediny. Všem kamarádkám i známým vřele doporučuji. Konečně přípravek, který je funkční a stojí za to si ho koupit

kladŽe okamžitě zakryje šediny bez námahy  klad Jediná věc, že si musím večer dát ručník na               

                                                                                 polštář kvůli špinění   

 

příloha příloha

 

 

Miroslava

Colorwin pudr na šediny jsem si oblíbila, protože perfektně překryje odrosty šedin v období mezi barvením vlasů. V minulosti jsem již zkoušela pudr na odrosty jiné značky a mohu říci, že tento Colorwin mně vyhovuje lépe. Pudr se snadno nanáší na suché vlasy pomocí aplikátoru s houbičkou a vydrží ve vlasech až do jejich umytí šamponem. Líbí se mně i obal pudru se zrcátkem a praktickým aplikátorem. Tento pudr bych určitě doporučila všem, kteří mají problémy s odrosty šedin.

kladsnadná aplikace                                      klad špiní čepici a polštář

 

Gabriela

Dostala jsem možnost vyzkoušet Colorwin pudr na šediny/odrosty...pudr se oproti spreje nanáší velmi dobře, skvěle drží na vlasech po celý den.…vymytí z vlasů taky bez problémů...za mě teda super věc pro ženy které už vidí své první šediny... rozhodně DOPORUČUJI?

kladdobře drží

kladsuper krytí šedin

 

příloha

 

Kvetoslava 

Colorwin pudr se mi velmi osvědčil. Největší výhodou je rychlé zakrytí odrostů, kdykoliv je potřeba. Když odcházím z domu do společnosti, jednoduše použijí Colorwin k rychlému zakrytí. Překvapila mě krásná krabička, houbička se velmi dobře drží v ruce a díky tvaru se ruce neušpiní a zrcátko je také dobrá volba. Takto je vše lehce přístupné k rychlému použití. Jsem spokojena. Doporučuji.

kladKrabička s houbičku a zrcátkem                            klad-

kladRychlé použití

kladPohotovostní dokonalé zakrytí odrostů

kladČistota při aplikaci

 

 

     JAK DOPADLO HODNOCENÍ 19 TESTEREK?

 

 

 

 

Dalších 16 recenzí najdete na odkazu:

https://testovani.zenysro.cz/test/colorwin-pudr-na-sediny-3-2-g