Cookie Consent by Free Privacy Policy website

KDO? CO? PROČ? A JAK?Mise_FOTO.jpeg

Colorwin nabízí odpověď a řešení ženám a mužům, kteří potřebují upravit kvalitu vlasů, zakrýt šediny, uzdravit vlasovou pokožku a poradit, jak skoncovat s vypadávajícími vlasy! 
Colorwin pomáhá ženám i mužům udržet si krásný mladistvý vzhled. 😊

Naše inovativní kosmetika klade důraz na jednoduchost, funkčnost a přirozenost. Málokdo si uvědomuje, jaké škodlivé účinky mohou mít chemické přísady v kosmetice. Colorwin říká NE a nepřidává do svých přípravků parabeny ani tekuté silikony. Tyto látky nejen že zatěžují vlasy, ale zároveň mají negativní vliv na životní prostředí. Silikony se nerozloží ani po 30 letech. A i když jsme lokální česká firma, myslíme na prostředí, ve kterém žijeme. Stejně tak je na každém zamyslet se, jakou kosmetiku používá a zda tímto neohrožuje své zdraví nebo přírodu.

Colorwin chce ukázat zdravou alternativu, která nezatěžuje vaše vlasy, nepoškozuje jejich strukturu a zároveň splňuje požadavky kvalitního produktu. Naše přípravky zajišťují okamžitý, viditelný efekt, a navíc jejich použití je velmi jednoduché a spolehlivé.

Typickým zákazníkem jsou ženy 35+, které dbají o svůj vzhled a chtějí být upravené a vypadat mladší při každé příležitosti.
Velmi důležitým aspektem je jejich orientace na zdravý životní styl a produkty méně zatěžující životní prostředí.
Další cílovou skupinou jsou muži 40+, kteří také chtějí být atraktívní, pečují o své vlasy a chtějí i překrýt své šediny.
Se stárnoucí populací se bude počet našich zákazníků zvětšovat.

Colorwin se prodává už ve třech státech: ČR, SK a PL. Prodejními kanály jsou drogerie, drogistické řetězce, e-shopy a lékárny.