Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Všechny ženy, které si barví vlasy, rozhodně znají ten moment, kdy je ještě pár dní do návštěvy kadeřníka a vy už nevíte, jak si vlasy učesat, aby nebyly vidět šedivé odrosty. Na rychlou a zázračnou pomoc přijdou vhod spreje ColorWin, které dokáží odrůstající barvu překrýt a vlasy v mžiku vypadají jako těsně po nabarvení. My jsme je vyzkoušely a pro tmavovlásky je tento produkt naprostou nezbytností.

Za velký benefit spreje Colorwin považujeme to, že je postřik vlasů suchý a také nás velice těší, že se jedná o český výrobek, který byl vyvíjen 2 roky. Vlasy nejsou po aplikaci slepené a zůstávají jemné na dotek. Trendem dnešní doby je mnohem větší důraz na nezávadnost kosmetiky a ustupuje se od používání parabenů, sulfátů a silikonů. Silikony totiž při dlouhodobém používání vytvářejí na vlasech film, který se postupně vrství a vlasy se poté špatné barví. V Colorwinu je nosný tekutý silikon nahrazen methylalem, což je látka, která se po nástřiku okamžitě odpaří a vlasy vůbec nezatěžuje. Navíc se lehce smývá.

colorwin clanek zena in 3

Tmavě hnědá/černá se nám v redakci osvědčila a vyzkoušela jsem ji aplikovat na odrosty Kláře a Míše. Obě mají víceméně černé barvené vlasy a odrosty jsou šedé. Se sprejem se pracovalo skvěle a rychle. Stačí vlasy sčesat na pěšinku, kterou samy nosíte a poté sprej protřepat a nastříkat ze vzdálenosti 15 cm. Zároveň je dobré ztmavit části, které vám prosvítají v okolí obličeje. Nejen okolo kontury obličeje buďte opatrné a pracujte s ubrouskem, abyste neměly barvu všude. Nás zkušenost poučila.

colorwin clanek zena in


Sprej Colorwin se nabízí v těchto odstínech:

  • světle hnědá - barva je měděná, kaštanová až rudá (ala Julia Roberts)
  • blond - víceméně žlutý odstín s jemnými třpytkami
  • tmavě hnědá/černá - jde opravdu o tmavý odstín, který krásně splyne i s černými vlasy

Značka nyní připravuje černý a plavě hnědý sprej.

colorwin clanek zena in 2

colorwin clanek zena in 4


Nastříkanou barvu Colorwinu smyjete při prvním mytí vlasů. Jedno balení vám vydrží na několik nanesení, pokud budete používat pouze do pěšinky a kontury kolem obličeje. Samozřejmě tubu vypotřebujete rychle, pokud budete chtít dobarvit veškeré odrosty, ovšem tento produkt by pro vás měl být spíš rychlým řešením v posledním týdnu před návštěvou kadeřníka a pouze na pěšinku a kontury obličeje. Při takové aplikaci spej vydrží nejméně 50 použití.

colorwin clanek zena in 5


Nejčastější chyby v aplikaci, kterým je třeba předcházet

  • Sprej stříkejte ze vzdálenosti 15 cm a v malých dávkách. Pokud to s množstvím přeženete, je potřeba vlasy pročesat kartáčem po cca 10 vteřinách po zaschnutí, nebo odstranit kapesníkem, abyste poté neměly špinavé ruce.
  • Při nástřiku používejte kapesník na zakrytí pěšinky, vždy z každé strany, abyste zabránily výraznému přebarvení kůže.
  • Pokud budete dodržovat jemný nástřik, balení vám vydrží minimálně na 50 aplikací.

 

Zkušenost Kláry Křížové

Chodím jednou za 6 týdnů ke kadeřníkovi, mám dost tmavé vlasy a musím si je díky šedinám barvit už od 30 let. Nyní mi je 50, takže se z barvení vlasů stala nutnost. Nemám ráda ty dva týdny před barvením, kdy mi prosvítají šediny, hlavně na čele a v pěšince je to dost vidět. Zkoušela jsem jiné barvící spreje, ale nebyla jsem s výsledkem spokojená, netrefily se barevně, nedržely, barvily mi ruce, když jsem si prohrábla vlasy. Myslím ale, že je to super vynález – mít po ruce sprej, který během několika minut práce zakryje nedostatky, a já při důležitých jednáních v práci nemusím myslet na to, že můj vzhled má trhliny v podobě prosvítajících šedin. Ty totiž, ať chcete nebo ne, poutají pozornost. Měla jsem s kolegyněmi možnost vyzkoušet Colorwin, další ze sprejů na šediny, který se objevil na trhu jako novinka. Svěřila jsem se kolegyni Kristíně, která je naše redakční odbornice přes krásu, aby mi sprej naaplikovala na vlasy, na místa, kde jsou šediny nejvíce vidět. Poprosila jsem ji, ať mě při tom nafotí, abyste viděly výsledek mého testování. Když viděly i ostatní kolegyně, jak sprej Colorwin funguje, zavládlo nadšení. Vlasy po aplikaci vypadaly skvěle. Šediny se krásně zakryly, barva vypadá přirozeně a já jsem z výsledku nadšená. Snadná aplikace, krásný výsledek.