Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Trpíte vypadáváním vlasů?  Pramínky vlasů ztrácejí lesk, během mytí ucpávají odtok vany, chomáče vlasů jsou na hřebenu, vlasy jsou na zemi, na polštáři, zkrátka všude. Zřejmě máte problém!

Pokud to trvá cca 4 - 6 týdnů a pak se vrací do normálu, tak jde o běžnou sezónní záležitost. Vaše tělo vám však dává signál, že potřebuje více živin a řešením je drobná úprava stravovacích návyků.

Ne vždy je však příčina tak jednoznačná a jednoduchá. Vypadávající vlasy mohou být i příznakem závažného onemocnění, které se tímto způsobem začíná projevovat (kožní nemoci, podvýživa, hormonální poruchy, anémie, stres nebo vedlejší účinek užívaných léků).

V tom případě je třeba problém rozhodně konzultovat s lékařem a podrobit se krevním testům.

Pokud chcete aktivně pečovat o vlasy, aby byly zdravé, pevné a krásně, je třeba se věnovat následujícím oblastem.

 

1. Vnitřní výživa – tělo čerpá zdroje z toho, co sníme. Proto je opravdu důležité, aby naše strava byla pestrá a obsahovala potřebné výživné látky, vitamíny a minerály. Nové vlasy vznikají každý den, pokud ale chybí výživa a stavební díly v krevním řečišti, tak není z čeho stavět. To je snad každému jasné. V jídelníčku by každopádně měly být ryby, luštěniny, zelenina, ovoce, semínka a ořechy.

2. Kvalitní vlasová kosmetika – další cesta ke kráse naších vlasů. Dnes je na trhu obrovské množství vlasových přípravků, ale je třeba věnovat více pozornosti, co vlasům a pokožce hlavy určitě neprospívá a zatěžuje je. Proto se doporučujeme vyhnout tekutým silikonům, parabenům, sulfátům, a dalším chemickým složkám ve vlasových přípravcích. Každý by měl ve vlastním zájmu aspoň čas od času prostudovat, čemu se má vyhnout a co má upřednostnit při výběru vlasové kosmetiky.

3. Poslední cesta vede ke kadeřnicím. Kadeřnice pečují o vlasy každý den a přesně ví, co vlasům nejlíp svědčí a co naopak může zadělávat na problémy. Střih, barvení, úprava účesů jsou faktory, které mohou zlepšit nebo zhoršit kvalitu vlasů. Ale i postupy jak a čím si vlasy myjete, oplachujete, sušíte, mohou být důležité. Nebojte se zeptat své kadeřnice, zda vaše rutinní činnosti spojené s péčí o vlasy jsou správné.

 

hair elixir

Pokud vaše vlasy nejsou v ideální kondici, nemají lesk, třepí se a lámou a také se těžko rozčesávají, pak můžete vyzkoušet nový přípravek Colorwin Hair Elixir v kapslích. Už po měsíci pravidelného užívání výsledek nejen pocítíte, ale i uvidíte v zrcadle. Jde o vyváženou kombinaci tří aminokyselin, vitamínů skupiny B, biotinu, zinku selenu a rostlinných extraktů z bambusových výhonků, které od kořínků až po konečky podpoří růst zdravých, pevných, lesklých, silných a hustých vlasů.

Colorwin Hair Elixir 30 cps je k dostání v lékárnách, v drogeriích Rossmann a na eshopech Alza, Vivantis, Pilulka.

Přesvědčte se sami, že pokud vlasy dostanou, co potřebují, tak rostou rychle, nevypadávají a už na první pohled vypadají zdravě.