Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Barvíte si vlasy? Znáte ten nepříjemný pocit, když se už po 2 týdnech od barvení objeví šedivé odrosty? Pokud nechcete každý týden navštěvovat kadeřníka, je tady pro vás Colorwin sprej. Výsledek testování je přesvědčivý - 89% doporučení pro tyto skvělé pomocníky v rychlém boji se šedinami či odrosty.

testovali jsme

Vybíráme z recenzí:

Beautygabu
25.6.2018
Poprvé jsem zkoušela produkt tohoto typu a musím říct, že jsem byla opravdu prekvapena, jak skvěle zakryl šediny i odrosty. Mám barvené vlasy, hnědá s lehkým nádechem do zrz a bála jsem se toho nejtmavšího odstínu, proto světle hnědá. Asi bych potřebovala trošku tmavší odstín, ale vzhledem k barvě konečků barva nakonec seděla. Stačí opravdu lehce šplíchnout a sprej okamžitě kryje. Je třeba dávat pozor na kůži v okolí, hlavně na čele (doporučuji zakrýt rukou). Pokud se dodrží doporučený postup, s aplikovaným množstvím se to nepřežene a přebytek se odstraní ubrouskem, slouží sprej opravdu výborně! Navíc mi přišlo, že i vlasy ziskaly na objemu (něco na způsob suchého šamponu).

testovali jsme na zeny sro 2

 

Sprej Colorwin na krytí šedin a odrostů patří k novým trendům ve vlasové kosmetice. Překryje šediny nebo odrosty během několika vteřin. Stříká se pouze na místa, kde jsou odrosty viditelné. Barevný odstín Colorwinu se na odrostech dokonale sladí s vaší přirozenou barvou vlasů. Výsledek je okamžitý.

Přípravek je bezpečný. Obsahuje přírodní minerální pigmenty. Neobsahuje peroxid, čpavek ani azobarviva. Je rychleschnoucí, potu odolný a velmi šetrný k vlasům.

Aplikace:

  • Sprej před použitím pořádně aspoň 5 vteřin protřepte.
  • Aplikujte se na suché vlasy.
  • Sprejuje se v krátkých dávkách ze vzdálenosti cca 15 cm, dokud nebudou šedivé vlasy rovnoměrně překryté.
  • Během několika vteřin přípravek na vlasech zaschne a vydrží až do dalšího mytí vlasů šamponem.
  • Po aplikaci a po zaschnutí spreje můžete lehce přetřít vlasy kapesníkem nebo lehce pročesat kartáčem. Tím se zbavíte přebytečného pigmentu, který neulpěl na vlasech.

 

Své hodnocení s přiloženou fotkou PŘED a PO aplikaci vkládejte nejpozději do 15. července. Děkujeme!

testovali jsme na zeny sro 3

dagmar

plus Velice kvalitní produkt který se opravdu hodí a který tu na trhu chyběl. Vysoce kryje, vydrží celý den.je bez parfemace.snadna aplikace. Praktické balení které mohu mít neustále u sebe.jsem nadšená a za sebe mohu jen doporučit, cena je příznivá a produkt snadno dostupný


dagmar

plus Myslím, že je vždy skvělé vyplnit díru na trhu. Stejně tak já barvím své vlasy a než se naplní termín návštěvy u kadeřnice, odrosty jsou už znatelné. Colorwin je opravdový vítěz, protože v tento moment přichází na řadu a funguje velmi dobře. Doporučuji.


dagmar

jana

plus Tento produkt mě naprosto nadchnul.uz dlouho jsem něco takového sháněla a jsem nadšená že jej mohu vyzkoušet. Sytá barva která dlouho vydrží.libi se mi že přípravek je šetrný k vlasům.jsem nadšená a za sebe mohu jen doporučit, je vysoce kvalitní, cena je příznivá.


petra

plus Colorwin používám již nějaký čas. Mám tmavé vlasy a někdy to ke kadeřnici nestihnu tak úplně včas. Rychlá první pomoc. Sprej se velmi snadno aplikuje na potřebná místa. Nástřik je rovnoměrný, skvěle kryje a je šetrný k vlasové pokožce. Rychle zasychá a působí naprosto přirozeně.


dita

dita image

plus Úžasná záležitost. Doteď jsem netušila, že něco takového je. Má hlava zatím nemá plně šedé odrosty, ale šedé vlasy se už sem tam začínají blýskat. Doteď jsem to vždy zachraňovala pinzetou, kterou jsem si v okolí šedého vlasu vytrhala svou neobratností řadu vlasů "dobrých". S colorwin je to jednoduché, protřepu a z 15 cm zastříknu. Sprej obsahuje přírodní minerální pigmenty a je šetrný k vlasům. Pro mě rychlá pomoc v situacích, kdy chci vypadat perfektně a do dalšího přelivu vlasů zbývá ještě nějaký čas. Smyje se jednoduše šampónem. Testovala jsem odstín tmavě hnědá/černá. Perfektně mi seděl. Pro běžné použití bych čekala větší balení. Lahvička ma objem 75 ml. Výrobce píše, že má vydržet 50 aplikací.


věra

plus Colorwin není žádná chemie, ale obsahuje unikátní minerální pigmenty, které pocházejí z přírody. Vyřesší Vaše odrosty během pár sekund. Colorwin je vhodná pro situace, kdy rychle potřebujete vypadat dobře a nemáte čas si obarvit vlasy nebo se Vám prostě jen nechce - to každá známe :D


lucie

plus Colorwin sprej na vlasy je opravdu perfektní a já ho můžu všem vřele doporučit. Jednosuše a krásně se aplikuje a účinek je opravdu přkvapující. Pořídila jsem ho mamce, která ho používá jak na odrosty, tak i na šedé vlasy. Nic nejde poznat a barva krásně chytá. :)


hanka

plus Jsem velice, ale velice spokojena a take prekvapena. Co se dnes vyrabi je neuveritelne. Colorwin jsou neskutecny napad, usetri celkem velke mnozstvi casu, nejlepsi je na to, ze se nastrikaji na suche vlasy. A vysledek je mnohem lepsi ;). Vhodny pro vsechny, kdo si barvi vlasy.


marcela

marcela image

plus Moc jsem se na toto testování těšila. Sprej Colorwin se jednoduše aplikuje a vydrží opravdu do dalšího umytí. Barva je rychleschnoucí. Testovala jsem odstín světle hnědá/kaštanová. Perfekně mi zakryl odrůst, což je patrné z fotek, které přikládám. Akorát 75 ml balení mě příjde moc malé a spíše na cesty.


lenka

lenka image

plus Děkuji, že jsem měla možnost testovat Colorwin na překrytí šedin a odrostů. S produktem jsem v podstatě spokojená. Snadno se nanáší. Krytí je spíse střední, ale jako rychlá záchrana na odrosty v místě pěšinky rozhodně naprosto dostačující. Tak že za mne ano.


pavlina

pavlina

plus Vlasy mám barvením zesvětlené a tak jsem si vybrala světle hnědý odstín spreje v domnění, že by mohl stačit. Bohužel je moje původní barva o něco tmavší a tak pravděpodobně výsledek úplně nedopadl podle mého očekávání. Asi nejsem příliš zručná, jelikož sprej byl všude, jen ne na vlasech :-D Barva mi chytala spíše na barvené vlasy než na odrosty. I po několikerém pročesání, kdy jsem měla pocit těžkých nalakovaných vlasů, sprej stále barvil, takže celý den nehrozí, že bych si rukou pročísla vlasy. Musím říct, že ve výsledku to nevypadá špatně. Na fotkách pěšinky stále dost vynikají odrosty, nicméně po proschnutí (určitě ne 3 vteřiny) účes získal na objemu a lehkosti, na sluníčku se vlasy krásně lesknou a díky předchozímu barvení získaly trochu bronzového nádechu. Jako rychlozáchrana úplně super. Sprej vydrží do umytí šamponem.

minus malé balení, předpokládám, že na pokrytí šedin ho bude třeba víc, jelikož po aplikaci prosvítají; schne rozhodně déle než je uvedeno a tudíž i barví podstatně déle.


michaela

michaela

plus Děkuji za možnost testovat tento výrobek. Byla jsem zvědavá na použití, protože několikrát jsem již vyzkoušela barvu a ne vždy mi chytla dobře. Mám světle hnědé až kaštanové vlasy a pomalu se začínají dělat odrosty. Záleží na tom, jak si učešu vlasy. Když mám vlasy na pěšinku, je to vidět více. U přípravku oceňuji snadnost použití a rychlost, nezanechává zbytečné nečistoty jako barva. Dnes mám přípravek 3 den a budu si mýt vlasy, tak uvidím, jak se bude/nebude vymývat. Myslím, že na rychlou úpravu se hodí dobře.


petra

petra

plus testovala jsem barvu pro blond vlasy ve spreji Colorwin. jako SOS záchrana před akutní návštěvou kadeřnice vynikající nápad. budu využívat pouze jako poslední záchranu. barva je rychleschnoucí, snadno se používá, ale je mi nepříjemná "vůně". i tak doporučuji k vyzkoušení.


michaela

plus Sprej jsem musela kvůli alergii věnovat. Sestra z něj ale byla nadšená. Rikala ze ji dlouho na hlavě vydržel, že se lehce aplikoval a že nebylo poznat, že má odrosty nastrikane sprejem. Takže ona doporučuje.

minus Na sprej jsem měla asi alergii, kůže mi zvervenala, takže jsem více nepoužívala a darovala jsem na otestování sestře


marie

plus Měla jsem příležitost testovat Sprej Colorwin. Zaujal mne příjemným balením, které je vhodné i na cestování a také jednoduchou a příjemnou aplikací, kdy si jej mohu aplikovat sama bez cizí pomoci. Byla jsem příjemně překvapena jaké má prostředek krycí schopnosti. Měla jsem možnost testovat odstín světle hnědá/kaštanová. Mohu jen doporučit.


radka

plus Testovala jsem odstín "tmavě hnědá-černá". Za dobu testování jsem spray vyzkoušela opakovaně. Mám jemné vlasy a je mi příjemnější, když jsou "nadzvednuté" u kořínků. Zjistila jsem, že spry skvěle kryje, ale "splácne" mi vlasy. Vyzkoušela jsem tedy i to, že jsem vlasy hned po použití spraye "prohrábla" prsty, abych je nadzvedla. Z rukou to jde v pohodě umýt a výsledek byl pak o moc lepší. I můj pocit. Spray budu používat a koupím si další. Moc děkuji za možnost testovat.

plus Ať dělám, co dělám nejdou mi sem nahrát obrázky, přidám je do komentářů.


tereza

tereza

plus S přípravkem Colorwin jsem spokojená. Líbí se mi malá lahvička, kterou si lze zabalit s sebou kamkoliv. Bezva výrobek, když si potřebujete rychle dobarvit vlasy. Mám světlé vlasy, tudíž na mě nebyl výsledek zcela poznat - především na fotce. Kdybych měla větší odrostly, výsledek by byl znatelnější.


romana

plus Opravdu super sprejik-uz jsem doma jeden mela ale tenhle je super-voni-nedela cmouhy na kuzi takze faaakt jako rychlovka kdyz nestiham obarvit je tenhle uplne top-vrele doporucuji, bala jsem se i barevneho odstinu ale ani zde nezklamal-nebyl videt takrka zadny rozdil-hned ho zkousela i kolegyne a byla mile prekvapena


alena

alena

plus Měla jsem možnost testovat tmavě hnědý odstín,mám opravdu už dost prošedivělé vlasy,moje přírodní barva je tmavě hnědá,ale poslední asi dva roky se barvím na černo,naposled jsem zkusila zas po dlouhé době tmavě fialovou a odrosty jsou opravdu méně vidět,ale úplně super to není,ale já mám opravdu velký rozdíl mezi odrosty a barvou možná by mě více pomohl odstín černý co se má vyrábět od června.


lucie

plus Positivem je určitě jednoduchá aplikace a skladné balení. I když nemám zatím velký problém s šedinami a odrosty, hodil se mi Colorwin na zabarvení pokožky hlavy po použití suchého šamponu. Dodal vlasům zajímavý kaštanový odstín a nepůsobil uměle. Zároveň ani nebarvil polštáře či oblečení.

minus Možná nevýhoda je v tom, že plechová lahvička není zrovna pro ekologicky smýšlejíicí lidi. Možná by mohl být dobrý nápad udělat tento produkt i v sypké formě.


alena

alena

plus Musím sprej pochválit, zakryje i dost velké šediny a vypadá to přirozeně. Barva vydrží minimálně ty dva dny do umytí vlasů. Aplikace byla jednoduchá, zvládne ji člověk sám. Odstín byl pěkný přirozený a vlasy po pročesání jemné. Na krátkou dobu než si člověk nabarví hlavu je to super záchrana, díky které si člověk připadá mladší.

minus Balení je poměrně malé, jsem zvědavá jak dlouho vydrží při časté aplikaci. Když máte výrazné šediny, musíte aplikovat sprej na jedno místo vícekrát, aby opravdu nebylo nic vidět.


gabriela

plus Poprvé jsem zkoušela produkt tohoto typu a musím říct, že jsem byla opravdu prekvapena, jak skvěle zakryl šediny i odrosty. Mám barvené vlasy, hnědá s lehkým nádechem do zrz a bála jsem se toho nejtmavšího odstínu, proto světle hnědá. Asi bych potřebovala trošku tmavší odstín, ale vzhledem k barvě konečků barva nakonec seděla. Stačí opravdu lehce šplíchnout a sprej okamžitě kryje. Je třeba dávat pozor na kůži v okolí, hlavně na čele (doporučuji zakrýt rukou). Pokud se dodrží doporučený postup, s aplikovaným množstvím se to nepřežene a přebytek se odstraní ubrouskem, slouží sprej opravdu výborně! Navíc mi přišlo, že i vlasy ziskaly na objemu (něco na způsob suchého šamponu).

minus Balení je poměrně malé, tak nevím, jak dlouho vydrží. Pozor na déšť nebo koupaliště, při kontaktu s vodou vám barva začne téct všude :-)


zdenka

zdenka

plus Zatím jsem od Color win nemohla vyzkoušet sprej, ale vyzkoušela jsem jiný jejich výrobek, a to korektor (koupila jsem ho na veletrhu kosmetiky v Holešovicích). Má podobu rtěnky a díky tomu je velmi praktický např. do kabelky. Může být tak kdykoliv k dispozici a dá se tak kdykoliv použít. Krásně překrývá šediny. Viz fotografie. Může vřele doporučit. A těším se až budu moct vyzkoušet i sprej, který jsem zatím v obchodech nikde neviděla a na veletrhu kosmetiky moji barvu neměli.


lucie

plus Jsem moc ráda že jsem mohla testovat zrovna tento výrobek, zkoušela jsem ho na sobě i na mamce. U mě ten výsledek nebyl tak moc vidět, nemam sediny ani žádný odrosty ale mamka byla s výrobkem nad míru spokojena, krásné zakrývá sediny a nemusí tak často si barvit vlasy.

minus Nemám nic co bych vytkla, cenově nevím jak se přípravek pohybuje, možná bych uvítala větší balení :)


michaela

michaela

plus Měla jsem vůbec svoji první zkušenost s tímto typem produktu a byla jsem mile překvapena. Mám hnědé vlasy spíše do červená a měla jsem trochu obavy ze špatně zvolitelného odstínu (světle hnědý) ale nakonec to paslo dokonale :) tento sprej aspoň zakryje to, že nemám čas si dobarvit odrosty klasickou barvou na vlasy :D Produkt je to dobrý, za mě doporučuju.